Omassa verkkokaupassa yritys voi tilata ja hallinnoida:

Verkkokaupan rakentaminen onnistuu helposti

Hoidamme verkkokaupassa olevien tuotteiden suunnittelun, varastoinnin ja jakelun 25 vuoden varmalla kokemuksella. Valikoimastamme löydät kaikki merkittävät kotimaiset brändit. Saat meiltä muun muassa Arabian, Fiskarsin, Luhdan, Marimekon, Balmuirin, Pentikin, Polarin, Finlaysonin ja Iittalan tuotteita.

LUE LISÄÄ

Yrityksen perustajat Sami Savela (KTM) ja Ronny Rubin (KTM) ovat edelleen vahvasti mukana yrityksen toiminnassa.

Innoflame osti vuonna 2018 Profile Promotion Oy:n. Yritysoston myötä pienosakkaiksi tulivat Janne Nyberg (insinööri) ja Christian Wilander (KTM). He toivat yritykseen mukanaan vahvan suunnitteluosaamisen, josta hyvänä esimerkkinä esimerkiksi Hartwallin huippusuositut Original Long Drink -tuotteet.

Omien tuotteiden suunnittelupalveluun voit tutustua täällä

Suunnittelupalvelu

Olemme hiilineutraali yritys

Vaikka olemme tavarantoimittajia, emme halua maailmaan yhtään turhaa tavaraa. Toimintamme ytimessä on se, että merkkaamme aidosti tuotteita vain asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakkaan ei tarvitse tilata meiltä 50 t-paitaa, jos se tarvitsee vain viisi kappaletta. Tällöin ei myöskään asiakkaan tilat pursua vanhentuneilla logoilla merkattuja tuotteita, joiden hävittäminen on työlästä ja kallista.

Olemme sitoutuneet toimimaan ilmastovastuullisesti. Kompensoimme toimintamme tuottamat hiilidioksidipäästöt, jotka on laskettu yhteistyössä Nordic Offset Oy:n kanssa. Voit lukea lisää vastuullisesta tavastamme toimia täältä.

0M €
LIIKEVAIHTO (VUONNA 2022)
0
HENKILÖSTÖ
0
TOIMIPISTETTÄ

Innoflame 25 vuotta

Valikoimastamme löydät kaikki merkittävät kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä aineettomat lahjat.

Leatherman

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Tietosuojaselosteemme