Innoflame on myynyt osake-enemmistön Korona Investille

1.11.2021

Yrityksille verkkokaupparatkaisuja kehittävä Innoflame Oy on myynyt osake-enemmistön Korona Investille. Korona Invest valikoitui Innoflamen uudeksi pääomistajaksi useiden vaihtoehtojen joukosta.

Innoflamen perustajat ja pääomistajat Sami Savela ja Ronny Rubin jäävät uuteen yhtiöön vähemmistöomistajiksi. KTM Sami Savela jatkaa yrityksen toimitusjohtajana ja KTM Ronny Rubin myyntijohtajana. Myös partnerit Jan Nyberg ja Christian Wilander jäävät vähemmistöomistajiksi ja jatkavat nykyisissä työtehtävissään.

”Korona Invest on pitkäaikainen ja luotettava kotimainen pääomasijoittaja, jolla on pitkä kokemus suomalaisten kasvuyritysten kehittämisessä. Löysimme todella nopeasti yhteisen näkemyksen siitä, miten voimme kehittää yhtiötämme kannattavasti ja vastuullisesti sekä luoda Suomeen lisää työpaikkoja.” kertoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

Innoflame tähtää vahvaan kasvuun digitalisoituvassa markkinassa. Kasvun kumppanina Korona Invest tuo lisää osaamista rahoituksen sekä vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen mahdollistaen Innoflamen toiminnan kasvattamisen entisestään.

”Olemme tehneet räätälöityjä verkkokaupparatkaisuja yli 200 suomalaiselle yritykselle. Verkkokauppa helpottaa henkilöstölahjojen, brändituotteiden ja työvaatteiden tilausta ja hallintaa. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme uusille paikkakunnille Suomessa. Jokaisella uudella paikkakunnalla tulee olemaan osaava myyntiorganisaatio, joka huolehtii palvelutasomme laadukkuudesta”, jatkaa Savela.

Kasvua myös yritysostoin

Vaikka tavoitteena on rakentaa Innoflamesta Pohjoismaiden johtava toimija, on kasvulle huomattavasti tilaa vielä kotimaassakin. Kasvua haetaan tulevaisuudessa yritysostojen kautta ympäri Suomea.

Savela ja Rubin perustivat yhtiön jo opiskellessaan Helsingin kauppakorkeakoulussa vuonna 1996.

”Innoflamen kasvu kahden opiskelijan projektista toimialansa johtavaksi yhtiöksi on vaikuttava osoitus osaamisesta sekä 25 vuoden aikana kertyneestä kokemuksesta. Meillä Korona Investillä on vahvaa osaamista erityisesti yritysostoista sekä liiketoiminnan vastuullisesta kehittämisestä. Yhdessä Innoflamen kokeneen johdon ja osaavan henkilöstön kanssa uskon, että pääsemme vahvaan kasvuun”, toteaa Korona Investin sijoitusjohtaja Jaakko Isotalo.

Lisätietoja:

Sami Savela,
toimitusjohtaja,Innoflame Oy
tel. 050 514 3961

sami.savela@innoflame.fi

Innoflame myy ja kehittää verkkokaupparatkaisuja yrityksille. Yritykselle räätälöidyn verkkokaupan avulla yritys hallinnoi helposti henkilöstölahjojen, työvaatteiden ja brändituotteiden tilauksia. Innoflame toimii Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Yritys on perustettu vuonna 1996.