Innoflame on ostanut Griippi Oy:n liiketoiminnan – toiminta laajenee Turkuun

Kaupan myötä länsisuomalaisia asiakkaita pystytään palvelemaan entistä paremmin.

Innoflamen toiminta laajenee Länsi-Suomeen tuoreen liiketoimintakaupan myötä. Innoflame on ostanut viisi henkilöä työllistävän turkulaisen Griippi Oy:n liiketoiminnan.

”Tavoitteenamme on olla valtakunnallinen toimija. Olemme jo pitkän miettineet, miten pääsisimme parhaiten palvelemaan Turun seudulla olevia asiakkaitamme”, kertoo Innoflamen toimitusjohtaja Sami Savela.

Hän iloitsee siitä, että Griipin vuosikymmenien kokemus Turun talousalueelta antaa Innoflamelle hyvän lähtökohdan toiminnan laajentamiseen Länsi-Suomeen.

”Griippi on toiminut menestyksekkäästi perheyrityksenä yli 40 vuotta. Meille on tärkeää, että voimme siirtää pitkäaikaiset asiakassuhteemme yritykselle, joka on alalla tunnettu ja vastuullisesti toimiva suunnannäyttäjä”, Griipin toimitusjohtaja Hilkka Lekka sanoo.

Kaupan myötä Griipin koko henkilöstö siirtyy Innoflamen palvelukseen. Lekka on iloinen, että pitkäaikainen ja ammattitaitoinen henkilöstö pääsee jatkamaan työtään yrityksessä, jolla on samat arvot ja toimintatavat kuin Griipillä. Lekka jatkaa itsekin työtään Innoflamella toistaiseksi.

”Yhteinen sävel Samin kanssa löytyi nopeasti, sillä olemme tehneet yhteistyötä Innoflamen kanssa aikaisemmin”, Lekka kertoo.

Kauppa vahvistaa Innoflamen ostoja useilta toimittajilta ja valmistajilta, sillä Griipin ja Innoflamen tuotetarjoama on pitkälti samanlainen.

”Pystymme tarjoamaan Griipin nykyisille asiakkaille entistä laajemman tuotevalikoiman ja uudenlaisia verkkokaupparatkaisuja”, Savela kertoo.

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihtoa 1,7 miljoonalla eurolla. Liiketoimintakauppa solmittiin 19.5.2022.

Lisätietoja:
Sami Savela
toimitusjohtaja, Innoflame Oy
puh. 050 514 3961
sami.savela@innoflame.fi

Innoflame myy ja kehittää verkkokaupparatkaisuja yrityksille. Yritykselle räätälöidyn verkkokaupan avulla yritys hallinnoi helposti henkilöstölahjojen, työvaatteiden ja brändituotteiden tilauksia. Innoflame toimii Helsingissä, Tampereella ja Porissa. Yritys on perustettu vuonna 1996.

Viimeisimmät postaukset