Hämeen Laaturemontti

Brändin mukaiset työvaatteet ja liikelahjat nopeasti kaikkialle Suomeen

Kuinka liiketoimintaasi ymmärtävä kumppani voi proaktiivisesti kehittää tuotteistustasi?

Kattosaneeraukseen erikoistunut Hämeen Laaturemontti halusi kumppanin, jonka laajoista valikoimasta löytyisivät nopeasti niin brändin mukaiset työvaatteet kuin laadukkaat liikelahjatkin. Ja aina tarpeen mukaan niin, ettei tilauserän tarvitsisi olla liian suuri.

Yhteistyö Innoflamen kanssa on täyttänyt vaatimukset. Konseptinmukaiset tuotteet on helppo tilata Innoflamen verkkokaupasta. Sujuvuus on tärkeää, koska matalassa organisaatiossa ei käytetä assistenttipalveluja. Hiottu logistiikka varmistaa nopeat toimitukset kaikkialle yhtiön 20 toimipisteeseen.

Työvaatteita Hämeen Laaturemontille

"Innoflamen palvelualttius ja kyky ymmärtää liiketoimintaamme on alallaan täysin ainutlaatuista"

”Innoflamen palvelualttius ja kyky ymmärtää liiketoimintaamme on alallaan täysin ainutlaatuista”, Hämeen Laaturemontin myynti- ja markkinointipäällikkö Timo Kautto sanoo. Esimerkiksi Kourukaapo, rännien puhdistamiseen tarkoitettu hyödyllinen liikelahja, on lähtöisin juuri Innoflamen aloitteesta.

Hämeen Laaturemontti

Hämeen Laaturemontti on yli 500 henkilöä työllistävä kattosaneerausalan markkinajohtaja. Konserniin kuuluvat myös sadevesi- ja kattoturvatuotteiden Vesivek- ja Nesco-brändit sekä Nordisk Takexpress, Ruotsin maaversio Hämeen Laaturemontista. Jo 23 vuotta toiminut Hämeen Laaturemontti tavoittelee kuluvalla tilikaudellaan 100 miljoonan euron liikevaihtoa.

www.laaturemontti.fi