Pori Jazz

Tuotteistuksen ulkoistaminen suunnittelusta toteutukseen

Miten Pori Jazz toteuttaa vaihtuvan tuotevalikoimansa festivaaleille ominaisella korkealla laadulla?

Suomen tunnetuimman kesätapahtuman toteuttaminen on kova urakka. Tapahtumatuotteetkin työllistävät. Pori Jazz -t-paitojen ja muiden tuotteiden on heijasteltava tyylikkäästi festivaali-ilmettä, joka uudistuu vuosittain. Myös materiaaleilta edellytetään vahvalle brändille ominaista korkeaa laatua.

Voidakseen keskittyä festivaalin toteuttamiseen Pori Jazz hankkii brändituotteensa kokonaisratkaisuna Innoflamelta – toki suunnitteluun aktiivisesti osallistuen. Innoflame vastaa tuotteiden verkkokaupasta ja jalkautuu myös myyntityöhön Kirjurinluodolle.

"Innoflame-yhteistyö helpottaa meitä valtavasti."

”Innoflame-yhteistyö helpottaa meitä valtavasti. Hankkeet etenevät aikataulussaan, ja ideoita voi pallotella”, Pori Jazzin taiteellinen johtaja Mikkomatti Aro sanoo. Myös Innoflamen joustava tuotanto saa kiitosta. Tuotteita voi tilata kysynnän mukaan, ja ne valmistuvat nopeasti.

Pori Jazz

Pori Jazz on yksi Euroopan merkittävimpiä ja perinteikkäimpiä rytmimusiikin festivaaleja. Vuodesta 1966 alkaen yhtäjaksoisesti järjestetyn festivaalin ohjelmisto on laadukkaasti monipuolinen. Pori Jazz on tutkitusti Suomen kiinnostavin ja tunnetuin kesätapahtuma.

www.porijazz.fi