GoShop

Sälj effektivare

GoShop är en webbshopp med ert varumärkes profil och känsla

GoShop är en webbshopp med ert varumärkes profil och känsla. Där kan ni sälja företagets produktsortiment eller materialutbud direkt från ert anlitade lager.

Er butik, klar på ett ögonblick

GoShop är en enkel och säker webbshopp som hjälper er sälja profilprodukter eller till exempel arbetskläder till intressenter eller andra målgrupper. Betalning sker säkert med kreditkort eller via nätbanken. Produkterna skickas från lagret direkt till beställaren.

Innoflame GoShop verkkokauppa Pori Jazz festivaaleille

Belönings- och lojalitetspoäng

GoShop förstår era belönings- och lojalitetsprogram, följer upp användarnas poängsaldon och identifierar aktiva användare. Poäng kan bytas ut mot eller ge rabatt på produkter. Resterande saldo går alltid att få utbetalt i pengar. GoShop håller användarna informerade om det egna poängsaldot och uppmuntrar dem att handla mer.

Innoflame GoShop: Keskitä ja tehosta

Centraliserad effektivitet

GoShop är en del av en produktfamilj där programvaran använder sig av ett centralt lager. Att utnyttja flera olika distributionskanaler och uppmärksamma varierande målgrupper med ett och samma verktyg ger inte bara betydligt större effektivit, utan även stora besparingar. Vår populäraste kombination är GoKeep och GoShop.

Kostnadseffektiva kampanjer

Att implementera en webbshopp med ett lager för en kortvarig kampanj är en enorm investering. GoShop erbjuder en service som inkluderar allt ni behöver: inköp, lager, personalisering och förpackning av produkterna liksom en webbshop som ser ut och känns som ert företag.

Boka presentation?

Boka presentation?

Ronny här, hej. Jag skulle gärna träffa dig och presentera produkten GoShop. Ring mig på tfn +358 207 433 601 eller lämna dina kontaktuppgifter.