Vastuullisuus näkyy teoissa

Vaikka olemme tavarantoimittajia, emme halua maailmaan yhtään turhaa tavaraa. Toimintamme ytimessä on se, että merkkaamme aidosti tuotteita vain asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakkaan ei tarvitse tilata meiltä kerralla 50 t-paitaa, jos se tarvitsee vain viisi kappaletta. Tällöin ei myöskään asiakkaan tilat pursua vanhentuneilla logoilla merkattuja tuotteita, joiden hävittäminen on työlästä ja kallista.

Olemme hiilineutraali yritys

Olemme selvittäneet toimintamme aiheuttamat hiilidioksidipäästöt vuodelta 2020 ja 2021 yhteistyössä Nordic Offset Oy:n kanssa. Laskenta on toteutettu kansainvälisen kasvihuonekaasupäästöjen protokollan mukaisesti ja siinä on huomioitu muun muassa energiankulutus, logistiikka, materiaalihankinnat ja jätteiden käsittely.

Kompensoimme oman toimintamme tuottamat päästöt. Lisäksi kompensoimme oman KAJO-tuotemerkkimme päästöt valmistuksessa käytettävien materiaalihankintojen ja kuljetusmatkojen perusteella. Päästökompensointi on toteutettu Nordic Offset Oy:n toimesta hankkimalla päästövähennysyksiköitä kahdesta kohteesta:

1. Gold Standard -sertifioitu metsityshanke Etiopiassa

2. Puro.earthin sertifioima hiilensidonta puutalorakentamiseen Suomessa

Olemme sitoutuneet vähentämään ilmastovaikutustamme. Vuoden 2020 laskentatuloksien pohjalta suunnittelemme päästöjen vähentämistoimenpiteet ja toteutamme laskennan jatkossa vuosittain.

Valikoimastamme löydät kaikki merkittävät kotimaiset ja kansainväliset brändit sekä aineettomat lahjat.

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Tietosuojaselosteemme