Tutustu verkkokaupparatkaisuihin

Oma verkkokauppa mahdollistaa sen, että tuotteet voidaan merkata tilausten mukaan – on sidosryhmäsi sitten asiakkaat, kanta-asiakkaat, myyjät tai muut työntekijät. Voit siis tilata omasta verkkokaupastasi vaikkapa vain yhden tuotteen ilman lisäkustannuksia.

Verkkokaupan rakentaminen on vaivatonta, kun pohjatyö eli ohjelmisto on suunniteltu hyvin ja käyttäjäystävällisesti. Tarjoamme neljä erilaista verkkokauppaohjelmaa.

GoKeep – Oma sisäinen verkkokauppa

Tämä on verkkokaupparatkaisuistamme suosituin. Sen avulla yritys voi tilata ja hallinnoida henkilöstön merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoja, brändituotteita ja työvaatteita.

Sisäisellä verkkokaupalla on yleensä yrityksessä 1–2 pääkäyttäjää, jotka vastaavat tuotevalikoimasta yhdessä asiakasvastaavamme kanssa. Verkkokaupan varsinaisia käyttäjiä ovat tilaajat, jotka tekevät itsenäisesti tilauksia yrityksen tarpeisiin. Tuotevalikoimaa voi päivittää tarpeen mukaan, ja se elääkin vahvasti esimerkiksi vuodenaikojen ja sesonkien mukana.

GoShop – Yrityksen brändituotteiden myyntikanava

Jos oman brändisi tuotteet ovat kuluttajiakin kiinnostavia, voit perustaa tuotteillesi oman, avoimen verkkokaupan. Esimerkiksi Hartwallin Long Drink -tuotteet ovat olleet äärimmäisen suosittuja.
Tuotteet maksetaan turvallisesti maksukorteilla tai pankkitunnuksilla ja toimitetaan suoraan tilaajille varastostamme.

GoGive – Tarvitsetko ketterää kannustinjärjestelmää?

GoGive on kannustinjärjestelmä, jossa asiakkaat, kanta-asiakkaat, myyjät tai muut työntekijät keräävät pisteitä ja saavat tilata verkkokaupasta tuotteita tiettyä pistemäärää vastaan.

Ohjelmaa käyttävät esimerkiksi monet ammattiliitot jäsenten hankkimiseen liittyvässä palkitsemisessa sekä organisaatiot myynnin palkkiojärjestelmänä. Se taipuu hyvin myös vaikkapa kanta-asiakkaiden palkitsemiseen. Järjestelmässä näkyvät aktiivisina ne palkinnot, joihin henkilön pisteet riittävät.

Lue lisää kannustinjärjestelmästä täällä

GoCard – Yrityksen ilmeen mukainen lahjakortti

GoCard on varma valinta, kun haluat muistaa työntekijääsi tai yhteistyökumppaniasi mieluisalla lahjalla. Suunnittelemme yhdessä parhaan mahdollisen lahjavalikoiman, joka vastaa kohderyhmäsi tyyliä. Lahjakorttiin lisätään brändisi mukainen viesti tai tervehdys lahjan saajalle. Lahjakortti, tuotteen merkkaus ja pakkaus suunnitellaan yrityksesi brändi-ilmeen mukaiseksi.

Ota yhteyttä

Verkkokaupan rakentaminen on helppoa

Teemme yrityksellesi ehdotuksen verkkokaupan ilmeestä sekä autamme tuotesuunnittelussa ja logon sijoittamisessa tuotteeseen. Kaikki verkkokaupat ovat yrityksesi brändi-ilmeen mukaisia.

Olemme tehneet asiakkaillemme yli 200 räätälöityä verkkokauppaa. Verkkokauppa on asiakkaiden käytössä 1–2 viikon kuluessa starttipalaverista.

Voit tilata omasta verkkokaupastasi vaikkapa vain yhden tuotteen merkattuna ilman lisäkustannuksia.

Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan:

  1. Kertoa tarpeestasi – mihin verkkokauppaa halutaan käyttää?
  2. Toimittaa logo ja brändiväriohjeistus ilmeen suunnittelua sekä merkkauksia varten
  3. Suunnitella tuotevalikoima yhdessä myyjämme kanssa
  4. Valita yrityksen sisältä 1–2 pääkäyttäjää ja määrittää, ketkä yrityksessä ovat tilaajia
  5. Tehdä tilaus

Ota yhteyttä

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Tietosuojaselosteemme